Trešnjinog cveta 11, Novi Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 10-20h, subotom od 9-17h
Telefon: 063 688 344 | 063 688144

Calligaris BESS LOW_stolica
Calligaris

Cena: 239.00 €

BESS LOW trpezarijska stolica sa nogama i ramom od masivnog drveta, tapaciranim sedištem i niskim naslonom je novitet kompanije Calligaris.

Noge i strane okvira, napravljeni od punog drveta, imaju skoro trouglasti oblik, dok je sedište opremljeno elastičnim pojasevima radi što veće udobnosti. Potpuno tapacirano sedište dostupno je u tkanini otpornoj na mrlje i tretiranoj anti-bakterijski, u gumiranom sintetičkom materijalu koji se lako čisti i održava i koji je mekan i gladak na dodir ili u koži. Pažnja posvećena dizajnu stolice može se videti u vizuelnom kontinuitetu blago zaboljene linije između nogu i niskog naslona.

BESS serija trpezarijskih stolica karakterištična je po brojnim kombinacijama i modelima, koji mogu biti pogodni kako za ukrašavanje trpezarije tako i ugostiteljskih objekata.

Materijali:

FRAME (Noge i ram)

Solid wood_Puno drvo dobijeno mehaničkim procesom iz stabla drveta bukve ili jasena. Može biti lakirano transparentnim ili polu-transparentnim lakom ili pokriven punom bojom. Estetske karakteristike i vidljive šare zavise od srži i preseka drveta.

SEAT (Sedište)

Denver_Štof otporan na mrlje. Sastav: 39% VI 25% PL 17% LI 15% CO 4% PC   
Gummy_ Premazana tkanina na bazi poliestera i pamuka, meka na dodir kao koža. Sastav: 48% PU, 31% CO, 21% PL  
Leather_ Calligaris koristi kožu koja dolazi od nafinijeg dela kože evropskog vola (jezgra) isečena na različite debljine u zavisnosti od zahteva, a zatim bojena. Spoljni sloj se dobija pomoću boja na bazi vode. Koža je visoko cenjeni materijal, mekan na dodir, elastična, dugotrajna i topla. Male varijacije u granulaciji, širini pora i boje su deo karaktera prirodnog materijala.

Karakteristike proizvoda

Šifra proizvoda CS/1463
Dužina 47.00 cm
Širina 54.00 cm
Visina 45.00 cm
Visina naslona 87.00 cm
Cena 239.00 €
 
 
 
 
 
 
3 / 5
broj glasova: 2
« Predhodni proizvod || Sledeći proizvod »

Komentari kupaca

Pogledajte sve komentare Postavite komentar
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Kliknite ovde