Trešnjinog cveta 11, Novi Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 10-20h, subotom od 9-17h
Telefon: 063 688 344 | 063 688144

Calligaris CREAM_stolica
Calligaris

Cena: 139.00 €

CREAM trpezarijska stolica sa nogama i ramom od punog bukovog drveta i sedištem i naslonom od recikliranog polipropilena.

Zahvaljujući pametnom osmišljenom sistemu sa skrivenim šrafovima i kombinaciji tradicionalnih i savremenih materijala, drveta i plastike, koji su skladno ukloipljeni, stolica je lagana i jednostavna za pomeranje. Blago zakrivljeni naslon i sedište pružaju osećaj vrhunske udobnosti.

Ova trpezarijska stolica pripada seriji CREAM koja pored stolica, ima i barske stolice i trpezarijske stolove, pa je uklapanje sa ostatkom nameštaja olakšano. Dostupna je u raznim bojama i kombinacijama.

Materijali:

FRAME (Noge i ram)

Solid wood_Puno drvo dobijeno mehaničkim procesom iz stabla drveta bukve. Može biti lakirano transparentnim ili polu-transparentnim lakom ili pokriven punom bojom. Estetske karakteristike i vidljive šare zavise od srži i preseka drveta.

SEAT (Sedište)

Polypropylene_Inženjerska plastika karakteristična po visokoj mehaničkoj i hemijskoj optornosti kao i otpornosti na spoljne uticaje, pa se preporučuje i za spoljnu upotrebu. Ovo je reciklirani materijal, koji ne šteti okruženje i ima široku upotrebu u proizvodnji sedalnog dela stolica.

Karakteristike proizvoda

Šifra proizvoda CS/1369
Dužina 40.00 cm
Širina 50.00 cm
Visina 45.50 cm
Visina naslona 81.50 cm
Cena 139.00 €
 
 
 
 
 
 
3 / 5
broj glasova: 3
« Predhodni proizvod || Sledeći proizvod »

Komentari kupaca

Pogledajte sve komentare Postavite komentar
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Kliknite ovde