Trešnjinog cveta 11, Novi Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 10-20h, subotom od 9-17h
Telefon: 063 688 344 | 063 688144

Flou NATHALIE krevet
Flou

Cena: 2.472.00 €
Nathalie krevet iz kolekcije italijanskog proizvodjaca Flou ce zauvek biti prepoznat kao prvi krevet uradjen u tekstilu. Naime, svi kreveti do njegove pojave su bili drveni ili gvozdeni. A onda je cuveni italijanski dizajner Vico Magistretti 1978 godine dizajnirao ovaj krevet i po prvi put tkaninom presvukao  kompletan krevet. Tim cinom je otvorio kompletno novo poglavlje kada je sam cin spavanja u pitanju.

Od 1978 pa do danas, krevet Nathalie se transformisao u pravu * kolekciju raznovrsnih resenja *.
Da bi jednostavnije prikazali kvalitet ovog kreveta navescemo karakteristike svakog od njegovih sastavnih delova.

BAZA je uradjena od aluminijumske konstrukcije koja je sa obe strane oblozena medijapanom. Te bocne stranice su visine 16cm ili 25 cm. Bocne stranice baze su spolja oblozene sundjerom a onda i filcom  na koji se posle ucvrscuje platno Velcro trakom. Mozeteda  birate jednu od 5 tipova baza : tvrda baza, baza sa sandukom za posteljinu, baza visine H25cm, baza visinine H16cm, i nova baza sa sandukom za posteljinu. Krevet ima prednje dve nozice a po potrebi i i dva nevidljiva tockica kod zaglavlja sto vam omogucava jednostavno pokretanje kreveta levo-desno zbog ciscenja. Bocne stranice se ucvrscuju metalnim elementima koji vam omogucavaju da je bez problema raasturate i sklapate. U slucaju da imate KONTEJNER ili BOX ispod latofleksa njegov pod je oblozen medijapanom i trpi opterecenje od 150 kg po m2. Latoflex se zahvaljujuci kvalitetnim makazama podize bez ikakvih napora i ima mehanizam koji mu omogucava da se prilagodi dusecima razlicite tezine.

Postoje 4 vrste LATOFLEXA tj.  potpore za duseke: 1. fiksne latoflex lestvice sa podesavanjem otpora, ortopedska potpora, latoflex sa elektricnim podesavanjem uzglavlja ili nogu, i kombinovano elektricno-manuelno podesavanje. Letvice su uradjene od viseslojnog drveta sto ima mnogo bolje karakteristike od letvica uradjenih od masiva.
Kao rezultat krevet moze biti prilagodjen razlicitim potrebama i da zadovoljava razlicite navike. Naslon za glavu je takodje moguce izabrati sa funkcijom koja omogucava njegovo savijanje manuelnim putem.

Izradjuje se u tkanini, kozi ili eko kozi. Zahvaljujuci prakticnom Velcro sistemu kompletna presvlaka sa konstrukcije, uzglavlja i jastuka moze biti jednostavo skinuta zbog lakseg odrzavanja.Veliki broj presvlaka i i posteljinaVam omugucavaju jednostavno uparivanje boja.

Krevet se proizvodi u 9 sirina i dve duzine.
Sa jednim jastukom i uzglavljem u dimenzijama 85/90/100/120/140cm
Sa dva jastuka i uzglavlja u dimenzija 160/170/180/200cm
Duzina je 200 210cm


Karakteristike proizvoda

Šifra proizvoda NATFLOU
Visina 95.00 cm
Dubina 210.00 cm
Dužina 168.00 cm
Rok isporuke 60 dan/a
 
 
 
 
 
 
2 / 5
broj glasova: 4
« Predhodni proizvod || Sledeći proizvod »

Komentari kupaca

Pogledajte sve komentare Postavite komentar
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Kliknite ovde