Trešnjinog cveta 11, Novi Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 10-20h, subotom od 9-17h
Telefon: 063 688 344 | 063 688144

Natuzzi NOTTURNO_trosed sa krevetom
Natuzzi

Cena: 2.354.00 €
Elegantne, prave linije i oštro definisani uglovi, daju Notturno sofi savremeni izgled. Vrlo Vogue, ali elegantan i jednostavan dizajn, Notturno sofe obezbeđuje vam kako prostor za spavanje tako i stil. Služeći kao moderni komad koji vaš dnevni boravak treba, niko neće ni posumnjati da će se Notturno jednostavno pretvoriti u krevet. 
Notturno je lako transformišući komad nameštaja. U jednom brzom i jednostavnom pokretu, Notturno se pretvara u krevet. Uvek je spreman da vas opusti tokom dana i isto tako da vam napravi udobnu noć. Ukoliko tražite svestranu sofu koja vam pored vrhunske udobnosti pruža i vrhunski san, onda je ovo sofa za vas. Takođe je idealna za ljude koji žive malim i ograničenim prostorima. Međutim, čak i veliki prostor može imati koristi od Notturno sofe. Šik i elegantan Notturno će poboljšati izgled bilo kog modernog dnevnog boravka bez obzira na veličinu prostorije.  
Mehanizam je sa zičanom bazom na koju naleže dušek, dimenzije 140x190cm i debljine 14cm. Dušeci mogi biti sa zičanim jezgrom ili GREENFLEX. Prilikom otvaranja dva pojedinačna naslona za glavu ostaju na uzglavlju dok su ledjni i sedeći jastuci vezani za mehanizam i idu pod njega.  

-   Notturno je dostupan kao trosed, trosed sa krevetom, dvosed, dvosed sa krevetom i kao  više varijanti ugaonih garnitura. 
-   Izrađuje u koži ili tkanini.
-   Punjenje je poliuretanska pena.
-   Nogice su drvene i imaju opciju dve boje Walnut/Wenge

Karakteristike proizvoda

Visina 76/94.00 cm
Dužina 200.00 cm
Dubina 103.00 cm
Cena u tkanini kategorije 70 2354.00 €
Cena u koži kategorije 10 3116.00 €
 
 
 
 
 
 
3 / 5
broj glasova: 4
« Predhodni proizvod || Sledeći proizvod »

Komentari kupaca

Pogledajte sve komentare Postavite komentar
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Budite prvi koji će komentarisati ovaj proizvod. Kliknite ovde